Ribe u horoskopu: astrobookish saveti za odabir Knjižičica kutijica

Danas ulazimo u znak Ribe ♓, pa pročitajte naše astrobookish savete za ovaj horoskopski znak. Na osnovu tih saveta odaberite i Knjižičica poklon kutijicu. Naše kutijice su idelan i jedinstven poklon za sve Vaše drage osobe!

Ribe su veliki sanjari, koji žive u svom svetu mašte. Njihova duša je poput nevinog deteta. Zato Vam za njih preporučujemo kutijicu Alisa u zemlji čuda.

Luis Kerol – Alisa u zemlji čuda
Knjižičica kutijica – Alisa u zemlji čuda

Ribe, iako vam to nikada neće direktno reći, žude za velikom količinom ljubavi. Zato ih Vi možete usrećiti Knjižičica kutijicom Ljubavno pismo

Knjižičica kutijica – Ljubavno pismo
Lusinda Rajli – Ljubavno pismo

Ribe su beznadežni romantičari, pa nećete pogrešiti ako za njih izaberete kutijicu Poruka u boci.

Poruka u boci – Nikolas Sparks
Knjižičica kutijica – Poruka u boci

Knjigoljupci rođeni u ovom znaku vole knjige koje govore o strastvenim odnosima, ljubavi i vernosti, jer one su upravo takve. Ribe vole da raspaljuju maštu ljubavnim romanima sa srećnim krajem, pa je zato za njih idealna Knjižičica kutijica Tvoj sam

Knjižičica kutijica – Tvoj sam
Mirjana Bobić Mojsilović – Tvoj sam

Ribe su jako kreativne. Inspirišu ih crtanje, pisanje i slikanje. Zato Vam za njih preporučujemo kutijicu sa motivima poznate slikarke Fride Kalo.

Frida Kalo – Karolin Bernard
Knjižičica kutijica – Frida Kalo i boje života

Ribe vole da filozofiraju, da govore o tome kako je nastao svemir i šta je suština života. Oni su tragači istine, i tražiće je u svim knjigama koje se bave mističnim stvarima. Zbog toga je za njih idealna kutijica Alhemičar

Knjižičica kutijica – Alhemičar
Paolo Koeljo – Alhemičar

Ribama je često potrebna samoća kako bi zadržali ravnotežu i izbacili lošu energiju koju su pokupili od drugih. Dajte im prostora, ali ne dozvolite da se previše izoluju. Zato ih obradujte Knjižičica kutijicom Azbuka mog života.

Mirjana Bobić Mojsilović – Azbuka mog života
Knjižičica kutijica Azbuka mog života
Knjižičica kutijica – Azbuka mog života

Ribe brinu o svom izgledu i moda je za njih nešto poput načina života. Od detalja biraju upadljive aksesoare, a uživaju u kombinovanju klasičnih pantalona i diskretnih slatkih majičica. Zato Vam za njih preporučujemo Knjižičica kutijicu Hearbeat book.

Knjižičica kutijica – Heartbeat Book T-shirt

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

[]