Često postavljana pitanja

Sajt je namenjen knjigoljupcima! U našoj online prodavnici nalaze se kutijice koje će zadovoljiti kriterijume svih knjigoljubaca.

U svakoj kutijici pronaći ćete fantastičnu knjigu domaćeg ili stranog autora i 2-4 bookish proizvoda, koji će Vam omogućiti da uplovite u magiju čitanja.

Želimo da uživate u čitanju i zato za Vas biramo knjige domaćih i stranih autora različitih žanrova, koje su uvek aktuelene i visoko kotirane na čitalačkim listama.

Većina proizvoda u našoj ponudi je iz Srbije, jer se vodimo parolom Biraj lokalno, deluj globalno. Proizvode biramo pažljivo, sa puno ljubavi prema knjigama i akcentom na kvalitet. U ponudi se nalaze proizvodi brendiranih proizvođača, ali i manjih preduzetnika, koje na ovaj način želimo da podržimo i afirmišemo.

Registracija pre kupovine nije obavezna. Potrebni su samo podaci o dostavi.

Naravno! Prilikom plaćanja označite kvadratić Isporuka na drugu adresu i upišite adresu primaoca. 

Možete uplatiti uplatnicom u banci ili pošti, internet bankarstvom ili pouzećem.  

Ukoliko izaberete plaćanje pouzećem, plaćanje se vrši direktno kuriru koji vrši dostavu.

Trenutno radimo na tome da obezbedimo i plaćanje platnim karticama.

Cena dostave na teritoriji R. Srbije iznosi 250 RSD.

Ukoliko se plaćanje vrši prilikom dostave, dodatne troškove prenosa novca snosi kupac.

Ukoliko je ukupan iznos porudžbine veći od 2.500 RSD, dostava je besplatna.

Da! Radujemo se da naši proizvodi usreće i nekog van granica Srbije. Na taj način promovišemo Srbiju i srpske proizvode, što je u skladu sa našom parolom Biraj lokalno, deluj globalno. Za porudžbinu nam pošaljite e-mail na info@knjizicica.rs.

Porudžbine se prikupljaju do 25. u mesecu, a slanje se vrši do kraja tog meseca.

Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku. Ukoliko odgovora nema duže vreme proverite spam sanduče.

Ukoliko je došlo do oštećenja proizvoda prilikom isporuke ili niste zadovoljni njegovim kvalitetom, prema Zakonu o zaštiti potrošača, imate pravo na povraćaj proizvoda u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Isporučeni proizvod je potrebno dostaviti na našu adresu o vlastitom trošku, u stanju u kojem je i primljen. Povraćaj novca na račun nastupiće u najkraćem mogućem roku.

Kreativni ste, maštoviti i imate ideje uz pomoć kojih bismo zajedno unapredili način poslovanja! Ne oklevajte, pišite nam na info@knjizicica.rs. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku. Ukoliko odgovora nema duže vreme proverite spam sanduče.

Imate zanimljiv proizvod i voleli biste da se nađe u našoj ponudi? Molimo, javite se na info@knjizicica.rs. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku. Ukoliko odgovora nema duže vreme proverite spam sanduče.