Vodolije u horoskopu: astrobookish saveti za odabir Knjižičica kutijica

Već smo se usaglasili sa tim da su Knjižičica kutijice idealan poklon za Vašu dragu osobu! Ali, koju kutijicu odabrati? Možda zvuči luckasto, ali horoskopski znak nam u tome može puno pomoći. Uskoro ulazimo u znak Vodolije ♒, pa pročitajte naše astrobookish savete za ovaj horoskopski znak i u skladu sa tim odaberite Vašu pravu poklon kutijicu.

Za knjigoljupce koji su rođeni u znaku Vodolije idealne su kutijice sa autobiografskim knjigama jakih, ekscentričnih, slobodoumnih i nezavisnih ličnosti, jer su i one upravo takve. Zato preporučujemo kutijicu Frida Kalo.

Knjižičica kutijica - Frida Kalo i boje života
Knjižičica kutijica – Frida Kalo i boje života

Iako na prvi pogled izgledaju hladno i rezervisano, Vodolije su pravi emotivci, dobri i odani ljubavnici i zato za njih preporučujemo ljubavnu kutijicu Dama s kamelijama.

Knjižičica kutijica - Dama s kamelijama
Knjižičica kutijica – Dama s kamelijama

Avanturističkog i smelog duha, Vodolije često ne prate konvencionalna pravila i vode slobodoumni život. Naročito vole da eksperimentišu po pitanju mode i nose neobične i ekstravagantne stvari. Zbog toga je za njih idealna kutijica Booklover T-shirt.

Knjižičica kutijica Booklover * T-shirt
Knjižičica kutijica Booklover * T-shirt

Vodolije su iskreni prijatelji, dobri slušaoci i umeju da daju savet kada se to od njih očekuje. Ipak, Vodolije nemaju puno prijatelja i svoju intimu često čuvaju samo za sebe. Zato traže prijatelje u knjigama, naročito onim dečijim, jer su oni i sami takvi – radoznala i maštovita deca. Upravo zbog toga vam za njih preporučujemo kutijice Mali princ i Petar Pan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

[]