Horoskopski znak Ovan: astrobokish saveti za odabir Knjižičica kutijica

Počinje vladavina Ovnova ♈! Da li se pitate šta pokloniti nekome ko je rođen u ovom horoskopskom znaku? Ovnovi vole da čitaju, pa će ih knjiga upakovana sa knjiškim i lifestyle/beauty sitnicama sigurno obradovati! Mi vam zato preporučujemo da ih obradujete Knjižičica poklon kutijom! U nastavku pročitajte kako se osobine ovog horoskopskog znaka mogu protumačiti za odabir najboljeg poklona – Knjižičica kutijice.

Ovnovi su poput tek rođenog deteta. Ne razmišljaju mnogo o prošlosti, pogled mu je uvek usmeren u čudesne daljine neke idealne budućnosti. Zato Vam za njih preporučujemo kutijicu Mali princ.

Knjižičica kutijica - Mali princ
Knjižičica kutijica – Mali princ
Antoan de Sent Egziperi – Mali princ

Ovnovi sve vole raditi po svome jer veruju u sebe, svoju viziju i stavove. Iskrenost, integritet i autentičnost su njihove najveće vrednosti. Zato im ukažite poštovanje i obradujte ih kutijicom 1984. Ova knjiga će ih oduševiti jer je kratka, a Ovnovi vole baš takve knjige, knjige koje se brzo čitaju. To je posledica njihove nestrpljivosti.

Džordž Orvel – 1984
Knjižičica kutijica – Orvel 1984

Ovan veruje da je predisponiran za vođu koji nema pravo na grešku, pa se u životu i ponaša u skladu s ovim uverenjem. Za njega ne postoji nemoguće i neostvariv cilj, odustajanje i povlačenje su reči koje su strane njegovoj prirodi. Zbog toga je za njih idealna kutijica Frida Kalo.

Frida Kalo
Karolin Bernard – Frida Kalo i boje života
Knjižičica kutijica - Frida Kalo i boje života
Knjižičica kutijica – Frida Kalo i boje života

Kada je u pitanju ljubav Ovan je vrlo aktivan, sa tendencijom dominacije , vrlo senzualan i strastven. Ovan ima urođenu potrebu za partnerom. Ukoliko želite da im pokažete ljubav poklonite im kutijicu Poruka u boci. Biće oduševljeni.

Knjižičica kutijica - Poruka u boci
Knjižičica kutijica – Poruka u boci
Poruka u boci
Nikolas Sparks – Poruka u boci

Imati prijatelja koji je Ovan u horoskopu je zaista nešto vredno jer isti ima mnogo toga da vam ponudi. Ovan će uvek biti uz vas, pružiti vam ruku u nevolji i učiniti vaš život jednostavno interesantnijim. Zato ga volite, budite zahvalni na njegovoj podršci i uvek ga obradujte kvalitetnim sitnicama i poklonima. Izaberite zato našu kutijicu Book nerd.

Knjzicica kutijica
Knjžičica kutijica
Knjižičica kutijica - Book nerd
Knjižičica kutijica – Book nerd

Ovnovi vole da prate modna dešavanja. Uglavnom uživaju u sportskom i opuštenom fazonu. Jarke boje i crna nijansa dominiraju u njihovom garderoberu. Zato Vam za njih preporučujemo kutijicu LIBRARIAN T-shirt.

Knjižičica kutijica - Librarian T-shirt
Knjižičica kutijica – Librarian T-shirt
Knjizicica kutijica
Knjižičica kutijica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

[]